Lokaler

Her kan ses lidt billeder fra festsal,rygerum, toiletter og bar 

I legerummet er der masser af forskelligt legetøj, spil, playstation og tv. Der er en stor sofa man kan sidde eller ligge i hvis man bliver træt. Der er afskærmet ud til det store lokale, så har man små børn der skal sove i barnevogn eller på sofa er dette intet problem. 

Baren er udstyret med flere køleskabe, glas, isterningmaskine og med direkte adgang til køkkenet. Man kan selv have alt med i drikkevarer, dog skal det være danske drikkevarer pga. bevilling på stedet. Vi kan dog også står for det hele inkl. en eller flere bartender. Der kan laves en pakkepris på dette efter aftale. 

Rygerummet er et lille lokale i selvebygningen med glasdør ind til festen, så man kan se hvad der forgår, selvom man har brug for en rygepause. Her er udsugning i loftet. Det er indrettet med borde og stole man kan sidde og hygge ved. 

Køkkenet er udstyret med køleskab, 2 vaske,2 opvaskemaskine, 2 ovne, komfur, frituremaskine, samt en masse udstyr. Tjek op på hvad i skal bruge af fade osv, da alt ikke er tilstede i selve køkkenet pga. mangel på skabsplads, men muligvis ude på vores lager, som også er i bygningen, men som kun udlejer har nøgle til. Tag selv bøtter og poser med til overskydende madvarer i ønsker at tag med hjem. Mangler man ting på selve dagen i form af madvarer, ligger Superbrugsen 50 meter fra bygningen og 200 meter derfra en ABC butik. 

 

Poolrum

Mangler du et mindre lokale med plads til ca 20-30 personer til polterabent, herre/damefrokost, mindre fest ja så kan vi tilbyde vores poolrum. Her er div. spillemaskiner, dartskiver, poolbordo og musikanlæg. Lokalet ligger i forlængelse af Byens Bodega, så ønsker man andre drikkevarer end det man selv har med eller ønsker at vi skal stå for noget. Så kan der her bestilles drinks, kander, øl sluchice og meget.